افزایش هورمون عشق با این خوردنی ها!

اکسی توسین یا هورمون عشق ،انتقال دهنده عصبی است که در بخشی از مغز به نام هیپوتالاموس ساخته می‌شود و به آرامش و کاهش فشار خون و سطح کورتیزول کمک می‌کند. این هورمون آستانه درد را افزایش می‌دهد، اثر ضد اضطرابی دارد و انواع مختلف تعامل مثبت اجتماعی را تحریک می‌کند و علاوه بر این، باعث رشد و ترمیم می‌شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران اکسی توسین کمک می‌کند تا معاشرت کنید، دوست شوید و با اطرافیان خود ارتباط برقرار کنید.
اما چه مواد غذایی به تولید این هورمون در بدن کمک می کند؟

انجیر

اسید‌های آمینه انجیر، ترشح اکسی توسین را تحریک می‌کند و با تاثیر بر سطح اکسید نیتریک در بدن، سلامتی را تضمین می‌کند.

 

اسفناج

فراوانی منیزیم موجود در اسفناج باعث کاهش التهاب و افزایش جریان خون می‌شود و این ماده غذایی در تقویت نشاط کمک می‌کند.

چای سبز

کافئین، تانین و جینسنگ به تقویت ترشح این هورمون کمک می‌کند.

قهوه

قهوه باعث تعادل هورمون‌ها از جمله هورمون اکسی‌توسین می‌شود.

هندوانه

هندوانه به دلیل داشتن سیترولین، اسید آمینه‌ای که می‌تواند رگ‌های خونی را بهبود بخشد و باعث بهبود جریان خون به اندام‌ها شود، به ترشح این هورمون در بدن کمک می‌کند.

 

 

آجیل

بادام و گردو اسید‌های چرب امگا ۳ دارند و باعث بهبود سلامت به ویژه در مردان می‌شود. تخم کدو تنبل هم دارای مقدار زیادی روی است که می‌تواند به ترشح این هورمون کمک کند.

ویتامین C

ویتامین ث باعث افزایش سطح اکسی توسین و باعث کاهش استرس در فرد می‌شود. ویتامین C ه در میوه‌ها و سبزیجات مانند فلفل سبز، مرکبات، گوجه فرنگی، گل کلم، کلم بروکسل، کلم بروکلی هم یافت می‌شود.

chelino@1254
ارسال دیدگاه